Over Ons

Over Ons

Studio Immo: partner in visuele content voor vastgoed

Bij Studio Immo helpen we particulieren en professionals naar een vlottere verkoop van vastgoed. Hoe we dat aanpakken? Door in te zetten op professioneel fotomateriaal, vastgoedvideo’s, dronebeelden, 2D plannen en 3D visualisaties. Kortom, visuele content van hoge kwaliteit met oog voor detail. Studio Immo werkt vanuit Brasschaat en is actief in de provincie Antwerpen.

Op zoek naar een vastgoedfotograaf in Antwerpen? Studio Immo werkt vanuit Brasschaat en is actief in de provincie Antwerpen.

Video afspelen

Achter Studio Immo

Ik ben Jeroen Janssens. Vastgoed foto- en videograaf en al heel wat jaren actief in de wereld van visuele content als interieur- en vastgoedfotograaf.

In 2016 rondde ik mijn bachelor fotografie af en ging ik aan de slag als interieurfotograaf. Uiteenlopende projecten en uitdagingen kwamen op mijn pad, en gaandeweg rolde ik in de functie van vastgoedfotograaf. Doorheen de jaren bleef ik mijn expertise verder uitwerken en verdiepte ik me in alle nieuwe mogelijkheden van visuele content, zoals 3D visualisaties en dronebeelden.

In 2022 werd Studio Immo geboren, een project waar ik mij dagelijks voor inzet met als doel het ondersteunen van particulieren en makelaars bij de verkoop van vastgoed. Met studio immo ben ik als vastgoedfotograaf voornamijk bezig in Antwerpen en de provincie Antwerpen.

Advies nodig?
Studio Immo denkt mee!

Elke woning is uniek en vraagt ook een unieke aanpak. Dat maakt het vastleggen van vastgoed uitdagend. Bij Studio Immo rekent u op actieve betrokkenheid: we denken met u mee en bepalen samen de benadering die het meest geschikt is voor het pand.

×