3D Visualisatie

3D Visualisatie

Virtuele nieuwe look op maat

Opnieuw schilderen of het interieur vernieuwen om uw woning vlotter te verkopen? Dankzij 3D visualisaties is dat niet nodig. Bij een 3D visualisatie stoppen we een woning virtueel in een nieuw en frisser jasje. Zo toont u de uiteenlopende mogelijkheden aan potentiële kopers.

Een goed inlevingsvermogen in de ruimte is immers nodig om het echte potentieel te zien, en laten we eerlijk zijn, niet elke kandidaat-koper ziet de mogelijkheden. Met 3D visualisaties is dat probleem dus van de baan.

Zo werkt een virtuele renovatie

Veel kopers hebben misschien wel interesse in een woning, maar kunnen het eindresultaat van een renovatie moeilijk visualiseren.
De nieuwe look brengen we in beeld door het fotograferen van de huidige ruimte, waarna we deze met 3D software virtueel verbouwen. Het resultaat? Een realistische beeld van de mogelijkheden van het pand bij een renovatie.

Voordelen van 3D visualisaties

Laat een verouderd interieur geen obstakel meer zijn voor kandidaat-kopers. 3D visualisaties hebben tal van voordelen:

Voordelen van 3D visualisaties

Laat een verouderd interieur geen obstakel meer zijn voor kandidaat-kopers. 3D visualisaties hebben tal van voordelen:

3D visualisaties voor projectontwikkeling

In projectontwikkeling wordt er vaak ingezet op 3D visualisaties om een woning of pand te verkopen nog voor de bouw ervan gestart is. Kopers krijgen met deze visualisaties immers een realistisch en nauwkeurig beeld van hoe hun toekomstige woning eruitziet, zonder dat een bezoek mogelijk is.

Woning op zijn best voor
een vlotte verkoop

Meer weten over hoe we uw pand virtueel kunnen renoveren om de juiste kandidaat-kopers aan te trekken? Neem contact op!

×