Afspraak voltooid!

Afspraak voltooid!

Uw afspraak is succesvol geregistreerd. Een bevestigingsmail met een overzicht van alle details van de fotoreportage is verzonden. Indien er iets onjuist is, verzoeken wij u vriendelijk om zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen, zodat we dit kunnen corrigeren.

Hier volgen 5 tips om je voor te bereiden op de komst van de fotograaf:

  1. Verwijder persoonlijke spullen: Berg persoonlijke foto’s, souvenirs en andere items op die uw huis een persoonlijk tintje geven. Dit helpt potentiële kopers om zich gemakkelijker voor te stellen hoe zij hun eigen leven in de ruimte kunnen vormgeven.
  2. Minimaliseer rommel: Zorg ervoor dat er zo min mogelijk rommel in het zicht is. Berg losliggende voorwerpen, zoals tijdschriften, speelgoed en kleding, op in kasten of laden.
  3. Maak oppervlakken vrij: Zorg ervoor dat oppervlakken zoals tafels, aanrechten en vensterbanken vrij zijn van overtollige decoraties en voorwerpen. Dit helpt om een opgeruimde en ruime uitstraling te creëren.
  4. Reinig grondig: Maak alle oppervlakken grondig schoon, inclusief vloeren, ramen en meubels. Een schone omgeving zorgt voor een professionele uitstraling en laat uw huis er uitnodigend uitzien op foto’s.
  5. Optimaliseer verlichting: Zorg voor zoveel mogelijk natuurlijk licht door gordijnen open te doen en lampen aan te zetten waar nodig. Goede verlichting helpt om de ruimte levendiger en aantrekkelijker te maken op foto’s.

Een uitgebreider overzicht kan je hier vinden.

×