2D Grondplan

2D Grondplan​

Betere inleving met een realistisch grondplan

Foto- of videografie in vastgoed is ideaal om details en het karakter van een woning weer te geven. Toch kan het voor kandidaat-kopers moeilijk zijn om een beeld te krijgen van de ruimtelijke indeling van een woning. 2D grondplannen bieden dan een oplossing. Met een 2D grondplan van een woning worden de verschillende ruimtes en de verhouding ertussen gevisualiseerd. Daardoor kunnen geïnteresseerden zich beter inleven in de woning nog voor het eerste bezoek. Een grondplan geeft namelijk weer waar de ramen en deuren zich bevinden, of er voldoende opbergruimte is, hoe de kamers zich tot elkaar verhouden…

Daarnaast kan een grondplan ook nuttig zijn voor het vergelijken van verschillende woningen.

Nauwkeurige lasermeting

Om een gedetailleerd 2D grondplan te creëren en de ruimtes realistisch weer te geven starten we bij Studio Immo steeds vanuit een lasermeting. Geavanceerde lasertechnologie laat ons toe om niet alleen de binnenmaten maar ook de plaatsing van bepaalde structurele elementen in kaart te brengen. Deze gegevens worden omgezet in een overzichtelijk 2D plan, dat makkelijk door potentiële kopers te interpreteren is.

Voordelen van 2D grondplannen in vastgoed

Een nauwkeurig 2D grondplan van een woning is dus ideaal om een duidelijk en realistisch beeld te schetsen van de indeling van vastgoed.

Voordelen van 2D grondplannen in vastgoed

Een nauwkeurig 2D grondplan van een woning is dus ideaal om een duidelijk en realistisch beeld te schetsen van de indeling van vastgoed.

De indeling in kaart met 2D grondplannen

2D grondplannen zorgen voor de nodige inzichten in een woning doordat het een nauwkeurig en realistisch beeld schetst van de indeling. Interesse in een 2D grondplan om de verkoop van een woning vlotter te laten verlopen? Neem contact op!

×